New Malostop 100gr View larger

Malostop 100gr

270,00 kr

80.040.360

Malostop 100 gr

Et rent og naturligt enzym (Lysozym) der nedbryder bakterier, tilsættes både røde og hvide vine, for at forhindre eller stoppe en malolaktisk gæring

Kan også bruges ved høje pH værdier og for at minimere mængden af sulfit inden flaskning af vinen

More details

Mere information

For at udskyde malolaktisk gæring. 1-2gr/10 liter vil udskyde i 10-14 dage

For at stoppe malolaktisk gæring, der er i gang: 2gr/10 liter

For at forhindre en malolaktisk gæring helt : 3-5 gr/10 liter

Vejledning:

Malostop udrøres i lunken vand ( ca 20 grader) i forholdet 1 del Malostop og 5 dele vand, rør det grundigt sammen, lad det hvile en times tid, rør forsigtigt igen, tilsæt det til din vin mens du rører grundigt i vinen, lad den hvile i 24 timer