Lad ikke årets høst komme bag på dig,

bestil tanke, afstilkere og pressere i god tid.

Vi har Speidel tanke på lager f.eks 200 og 300 l 

Fragt og levering

Alle priser på website butikvinmark.dk er incl. alle afgifter og 25% moms, men ikke porto eller fragt.


Afhentning i butikken Regissevej 3, 5871 Frørup:

Butikken har ikke faste åbningstider, men vi har åben efter aftale, så har du lyst til at komme at besøge os, så kontakt os på mail eller telefon.

Mail : info@butikvinmark.dk

Tlf.: 40631430

Levering med Post Danmark:
Alle pakker under 20 kg. og som er inden for de mål Post Danmark foreskriver, vil blive sendt med Post Danmark og deres gældende takster.

Porto og fragtberegningen på Butik Vinmark (Frørup Vingård) udregnes automatisk og er kun vejledende. Butik Vinmark (Frørup Vingård) tager forbehold for fejl i porto og fragtberegningen. Eventuelle fejl vil blive meddelt køber på mail, og køber har efterfølgende muligheden for at acceptere den ændrede porto/fragt pris eller eventuelt at annullere sin ordren.

Levering efter aftale:
Levering af pakker over 20 kg. eller pakker som ikke kan overholde de mål Post Danmark foreskriver sender vi kun efter skriftlig aftale (mail) hvor pris, transportør og tidspunkt er aftalt. Disse pakker er typisk stolper og tråd samt større partier af plantestokke m.m.

Vi har aftaler med flere speditører som kører i hele landet og som selv medbringer truck, det betyder lettere aflæsning hvis køber ikke selv har en truck til rådighed, og vi kan ofte levere til en fordelagtig pris, kontakt os venligst for priser.

Forventede leveringstider:

Butik Vinmark (Frørup Vingård) sender typisk din ordre 1 til 3 dage efter din indbetaling er registreret hos Butik Vinmark (Frørup Vingård). En bankoverførelse vil normalt kunne ses på vores konto 1 til 2 hverdage efter din overførelse. Der kan dog undtagelsesvis forekomme længere leveringstider, ligesom vi tager forbehold for udsolgte varer og varer som er i restordre.

Firmaoplysninger:

Hjemmesiden www.butikvinmark.dk drives af firmaet:
Frørup Vingård
CVR nr: 71669610

Dennis Pakula

Regissevej 3
5871 Frørup
Danmark

Tlf.: + 45 40 63 14 30

Mail: info@butikvinmark.dk

Bank.:  Andelskassen Svendborg Reg.nr 5975 konto. 4011902