Her finder du alle ingredienser til vin og ølbrygning, lige fra gær til klaringsmiddel
Nutrivit 100gr. Er en blanding af gærnæringssalte vitaminer m.m.
Desacid 1000 gr. (kalk)
Acidex (dobbeltsalt) 100 gr.
Acidex (dobbeltsalt) 1000 gr.
Campden (sulfit) 1000 gr.
Frank Ege chips - medium ristet
Lalvin White ICV D47 5 gram til 23 l. vin
Lalvin Champagne EC1118 - 5 gram til 23 l. vin
Malostop 100 gr Et rent og naturligt enzym (Lysozym) der nedbryder bakterier, tilsættes både røde og hvide vine, for at forhindre eller stoppe en malolaktisk gæring Kan også bruges ved høje pH værdier og for at minimere mængden af sulfit inden flaskning af vinen
Frank Ege chips - medium ristet
Frank Ege chips - heavy ristet
Lalvin Noveau 71B - 5 gram til 23 l. vin