tax incl.
121,00 kr
80.040.352
Levering 1-3 arbejdsdage
Malostop 25 gr.
Malostop 25 gr.
Et rent og naturlig enzym (Lysozym)der nedbryder bakterier, tilsættes både røde og hvide vine for at forhindre eller stoppe en malolaktisk gæring. Kan også bruges ved høje pH-værdier og for at minimere mængden af sulfit inden flaskning af vinen.
dosering:
For at udskyde en malolaktisk gæring: 1-2 g/10 liter vil udskyde i 10-14 dage.
For at stoppe en malolaktiske gæring der er i gang: 2 g/10 liter.
For at forhindre en malolaktisk gæring helt: 3-5 g/10 liter.
Vejledning:
Malostop udrøres i lunken vand (ca. 20 grader) i forholdet 1 del malastop og 5 dele vand, rør det grundigt sammen, lad det hvile en times tid, rør lidt forsigtigt igen, tilsæt det til din vin mens du rører grundigt i vinen, lad vinen hvile i 24 timer.