Husk at bestille planter

Vi har bla. Lakemont Seedless, Regent, Muscaris, Solaris, Souvignier Gris, VB32-7, Frühburgunder  og mange andre sorter 

Organisk Gødning 9-3-4+2S 20kg i sæk View larger

Organisk Gødning 9-3-4+2S 20kg i sæk

195,00 kr

Batchnummr 2316/15

Koncentreret organisk gødning 

må anvendes i økologisk produktion 

leveres i sække

More details

Mere information

 

Øgro 9-3-4+2S: Højt kaliumindhold og mange anvendelsesmuligheder

Anvendelse

Korn, raps, frøgræs, grøntsager og frugttræer.

Øgro 9-3-4+2S er en 100 % recirkuleret organisk gødning og jordforbedringsmiddel.

Gødningen egner sig specielt til kalium- og svovlkrævende afgrøder, såsom raps og græs. Forholdet mellem svovl og kvælstof er vigtig for kerneindlejringen i korn, da svovl indgår i de essentielle amiosyrer, methionin og cystein, samt en række enzymer og vitaminer.

Fosforindholdet er letoptageligt med virkning svarende til den i husdyrgødning. Kalium findes hovedsageligt som kaliumsulfat, og i modsætning til kaliumklorid er den velegnet i klorfølsomme afgrøder, som visse grøntsagskulturer, kartofler og juletræskulturer.

Øgro 9-3-4+2S er derfor det rette valg til en lang række afgrøder, eksempelvis til opstart af rapsen om efteråret, for at sikre en god etablering af afgrøden og dermed en god overvintringsevne. Gødningen er et godt valg på sandede jorde, hvor svovlmangel er mest udbredt og hvor der erfaringsmæssigt ses svovlmangel.

På græsarealer, hvor nedskæring i afgrøden ikke er en mulighed, kan man med fordel anvende 9-3-4+2S i en granuleret form, der let falder ned i bunden af afgrøden og hurtigere opløses og gøres tilgængelig for planterne.