Lad ikke årets høst komme bag på dig,

bestil tanke, afstilkere og pressere i god tid.

Vi har Speidel tanke på lager f.eks 200 og 300 l 

VB 32-7 View larger

VB 32-7 25 stk Grundstamme SO4

675,00 kr

VB 32-7 vinplanter - PIWI sort

25 stk

More details

Mere information

VB 32-7 vinplanter - PIWI sort

25 stk 

NYE SORTER: VB 32-7

 • Generelt : Sorten “VB 32-7” hører til den nye Piwi-generation, som blev opdrættet i 1990 af den schweiziske vinavl Valentin Blattner. Den røde "Cabernet Sauvignon" og den asiatiske vilde drue "Vitis amurensis" er krydsningspartnere og bidrager til de gode dyrkningsegenskaber. Som med "Cabernet Sauvignon" er bærhuden meget fast og derfor meget modstandsdygtig over for botrytis. "Amur-vinstokken" bidrager til resistensegenskaberne med en høj svampetolerance og frostbestandighed.
 • Drue : Druen er ret lille, løse bær med små skuldre. Bærret er rundt, lille og dækket af et jævnt lag voks. Den bliver gyldenbrun, når den er fuldt moden.
 • Modstand:

  Dunkel meldug: +++

  Oidium: +++

  Botrytis: +++

 • Vin : Aromatisk minder VIN 32-7 om den finere og mere elegante variant af en hvidpresset Cabernet, når den er fuldt moden. På næsen er der nuancer af rød paprika, fint krydderi, passionsfrugt og hyldeblomst.
 • Dyrkningsanbefaling : Væksten er stærk og hængende, hvilket gør sorten interessant til dyrkning iPå grund af den ret tætte løvvæg anbefales delvis afblødning af druezonen Udbyttet kan klassificeres som temmelig moderat ved 5 til 6 t pr. Hektar. Modningstiden kan sammenlignes med Müller-Thurgau i begyndelsen af ​​september. Takket være den robuste bæreskind kan høstvinduet udvides uden at rådne bliver et problem. Den tidlige høsttid og den gode frosthårdhed gør dyrkning interessant for nordlige vinregioner.