Lad ikke årets høst komme bag på dig,

bestil tanke, afstilkere og pressere i god tid.

Vi har Speidel tanke på lager f.eks 200 og 300 l 

Hadley Magnum 250 cm. View larger

Hadley Magnum 250 cm.

207,00 kr

10.100.250

Levering 1-3 arbejdsdage (sendes kun med fragtmanden)

Hadley Magnum endestolpe 250 cm. er en super kraftig endestolpe, bemærk tykkelsen 2,5 mm. og vægten 9,4 kg. Det er vigtigt at du har en stabil endestolpe i vinmarken, den er helt afgørende for om du kan stramme dine tråde ordentlig op, og dermed et give et stabilt espalie.

More details

Data sheet

Længde250 cm.
Bredde60x40 mm.
Vægt9,35 kg.
Gods tykkelse2,5 mm. (Danmarks stærkeste endestolpe)

Mere information

Hadley Magnum Endestolpe 250 cm.

Vi tør godt vove den påstand at Hadley Magnum endestolper er de stærkeste endestolper du kan finde på det Danske marked idag, som med alt andet så høre pris og kvalitet sammen, derfor kan du ikke købe disse endestolper til 100 kr. tilgengæld få du kvalitet, styrke og holdbarhed for alle pengene, 

60mm x 40 mm. er varmgalvaniseret (dyppet i smeltet zink ved ca. 460 grader, hvilket forhindre dem i at ruste) bemærk en godstykkelse på hele 2,5 mm og en vægt på ikke mindre end 9,43 kg. og dertil kan du lægge 25 års garanti. Den vigtiste stolpe i din vinmark er endestolpen, den skal kunne holde til et enormt pres og er helt afgørende for opstramning af dine tråde, med Hadley Magnum Endestolper får du ypperste inden for vinmarks stålprofiler, både hvad angår design, holdbarhed og styrke, og ikke mindst, det mest økonomiske valg på lang sigt. Hadley stolper er i en klasse for sig selv og udgør sammen med vinmarkstråd fra Bekaert og Gripple wiresæt det ypperste inde for espalier til vinmarker. Professinoelle vinmarksstolper fra Hadley er kendetegnet ved stor styrke og lang holdbarhed, samt et innovativt og helt unikt design og en special valsning UltraSTEEL som der er verdenspatent på. Danmarks billigste stålendestolper hvis du beregner prisen ud fra vægten.

 

BEMÆRK STOLPER SENDES KUN MED FRAGTMANDEN

Accessories

Download