TILBUD

på Speidel fermenteringstønde OVAL 60+100 L 

Alle planter der bestilles fremover er til sæson 2025

Vi har stadig grønne genbrugsflasker til skruelåg/prop på lager

HUSK vi sælger sprøjtesvovl, bittersalt og natron 

Lalvin K1-V1116 View larger

Lalvin K1-V1116

12,50 kr

75.130.041

Levering 1-3 arbejdsdage

Lalvin K1-V1116  - 5 gram

More details

Mere information

Lalvin K1-V1116

Pakke a' 5 gram 

Lalvin K1™ (V1116) er udvalgt af INRA Montpellier beliggende i Frankrig i Middelhavsregionen. Ved fermentering ved lave temperaturer (under 16°C) og med den rette tilsætning af næringsstoffer er Lalvin K1™ (V1116) en af ​​de gær, der producerer de mest blomsteragtige estere (isoamylacetat, hexylacetat, phenylethylacetat). Disse estere bringer friske blomsteraromaer til neutrale sorter eller højudbytte druer. Blandt producenterne af høj ester er Lalvin K1™ (V1116) den mest modstandsdygtige stamme under vanskelige fermenteringsforhold, såsom lav turbiditet, lav temperatur og lavt fedtsyreindhold. Lalvin K1™ (V1116) er også en gennemprøvet stamme til gæring af isvine.

DOSERINGSHASTIGHED: 1 x 5 g pose til 25L
1. Rehydrer gæren i 50 ml vand ved en temperatur mellem 35-37°C (95-98,6°F).
2. Opløs ved forsigtig omrøring og vent i 20 minutter.
3. Tilsæt mosten. Forskellen i temperatur mellem mosten, der skal podes, og rehydreringsmediet bør ikke være højere end 10°C (akklimatiser om nødvendigt mediets temperatur ved langsomt at tilsætte most).
4. Den samlede rehydreringstid bør ikke overstige 45 minutter.
5. Det er afgørende, at der bruges en ren beholder til at rehydrere gæren.
6. Rehydrering i most anbefales ikke.

https://www.lallemandbrewing.com/wp-content/uploads/2022/05/TDS_Lalvin-K1-DIGITAL-1.pdf