Lad ikke årets høst komme bag på dig,

bestil tanke, afstilkere og pressere i god tid.

View larger

Lalvin K1-V1116 5 gram

12,50 kr

75.130.045

Levering 1-3 arbejdsdage

Lalvin K1-V1116 - 5 gram

til 23 l. vin

Lalvin K1™ (V1116) er god til friske hvide hvide , men kan benyttes til stort set alle typer vin


More details

Mere information

DOSERINGSHASTIGHED: 1 x 5 g pose til 4,5 – 23
L 1. Rehydrer gæren i 50 ml vand ved en temperatur mellem 35-37°C (95-98,6°F).
2. Opløs ved forsigtig omrøring og vent i 20 minutter.
3. Tilsæt mosten. Forskellen i temperatur mellem mosten, der skal podes, og rehydreringsmediet bør ikke være højere end 10°C (akklimatiser om nødvendigt mediets temperatur ved langsomt at tilsætte most).
4. Den samlede rehydreringstid bør ikke overstige 45 minutter.
5. Det er afgørende, at der bruges en ren beholder til at rehydrere gæren.
6. Rehydrering i most anbefales ikke.

https://www.lallemandbrewing.com/wp-content/uploads/2022/05/TDS_Lalvin-K1-DIGITAL-1.pdf